A Női rend

Örömmel a holdciklusban

A foglalkozásokon a női ciklus szakaszairól, és azok sajátosságairól beszélünk. Sok női betegség vezethető vissza arra, hogy nem vagyunk tekintettel saját ciklusunkra, így nem megfelelően táplálkozunk, és nem megfelelő gyakorlatokat végzünk az egyes időszakokban.

A női test természetes ritmusa összhangban rezeg a makrokozmosszal. Ha Újholdkor menstruál és Teliholdkor ovulál, akkor gazdaságosan együttműködik azzal. Ideális esetben a nő ciklusa alkalmazkodik a Hold ciklusához, de ha nem, az csak azt jelenti, hogy nem tudja gazdaságosan kihasználni a külső energiákat, saját erejére kell hagyatkoznia.

A menstruáció (Holdidő) alatt mély spirituális állapotba juthatunk, ahol megnyilvánulhat a gondolatok teremtő ereje.

A nők menopausa után is megélik a ciklikus változást, de akkor már csak érzelmi, gondolati, és finomenergetikai szinteken. A termékenység egy élethosszig tartó kapcsolat Önmagunkkal. A nő mindig nő marad!

A nők méhciklusának 6 szakasza van, ezek testi, mentális, érzelmi és energetikai minőségben jól elkülönülnek egymástól.

A női rendbe való visszatérés, kapcsolódás a saját ciklussal. A női test finom működésére hangolódva, megfelelő gyakorlatokkal támogatjuk az egyensúlyt. Tudatosan megélve és figyelembe véve saját ritmusunkat mélyebb önismerethez, egészséghez és harmóniához vezet.

Várlak szeretettel! :)